Нова торгова марка соків прямого віджиму на «AGROEXPO 2021»

“Радішка” подружився із “Лісовою козою”
14.10.2021

Нова торгова марка соків прямого віджиму на «AGROEXPO 2021»

Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "AGROEXPO 2021" проходила з 29.09. по 02.10.2021 у Виставковому комплексі «AGROEXPO» у м. Кропивницький. В рамках виставки проходив Покровський ярмарок, на якому вперше було представлено нову торгову марку натуральних соків прямого віджиму «Радішка». Це нове унікальне екологічно чисте виробництво соків у нашому регіоні (Кіровоградська область, м. Новоукраїнка).
ТМ “Радішка” виготовляється із сировини власного фермерського господарства. Підприємство має багаторічний досвід роботи у садівництві та аграрній сфері.У 2020 році компанія придбала сучасну лінію розливу соків австрійського виробництва Voran Maschinen GmbH потужністю 500 літрів за годину.
У лінійці продуктів ТМ “Радішка” є яблучний, яблучно-морквяний і яблучно-гарбузовий соки прямого віджиму із овочів та фруктів, вирощених органічним способом.
Кожен відвідувач «AGROEXPO 2021» не тільки отримав усю необхідну інформацію про виробництво, а також продегустував смачну вітамінну продукцію «Радішка».